Jyväskylä: Info

Saunat

Tapahtuma-alueella on kymmeniä erilaisia saunoja ja ne ovat yleisön vapaassa käytössä tapahtuman aikana.  

Suuri osa saunoista on yhteisiä naisille sekä miehille ja uima-asu on pakollinen kaikilla saunaan mentäessä.

Tavarasäilytys

Sisääntulon yhteydestä löytyy tavarasäilytys, jonne muutamalla eurolla voi jättää omaisuuttaan säilytykseen. Lisäksi saunaosastoilla on säilytyslokeroita sekä vartioituja tavarasäilytyspisteitä.

Infopiste ja löytötavarat

Sisääntulon yhteydessä sijaitsevat infopiste palvelee vieraita koko tapahtuman ajan kaikissa kysymyksissä. Infopiste toimii myös löytötavaratoimistona. 

Sallitut esineet

Tyhjät muovipullot max. koko 0,5 L, valokuvakamerat (myös järjestelmäkamerat), laukut (jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä).

Kuvaaminen

Kuvaamisen ja muun taltioinnin suhteen noudatamme tekijänoikeuslakia ja –säädöksiä. Omiin festarikokoelmiin kuvaaminen on erittäin sallittua ja suotavaa. Videokuvan ja äänen tallentaminen on kiellettyä. Alueelle saa tuoda myös järjestelmäkameroita. Saunoissa ja saunaterasseilla kuvaaminen on kiellettyä ilman kuvattavien lupaa.

Huom! Kamerajalustojen ja selfietikkujen tuominen festivaalialueelle on kiellettyä!

Avustajat

Mikäli vieraamme tarvitsee avustajaa, pääsee avustava henkilö ilmaiseksi tapahtumaan. Pyydämme ilmoittamaan avustajatarpeesta alueen portilla.

Lemmikkieläimet

Festivaalille ei saa tuoda eläimiä! Poikkeuksena töitään tekevät, koulutetut palvelukoirat.

Anniskelualueet

Finnish Sauna Festivalin tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, joten ikäraja tapahtumaan on K-18. Poikkeuksena sunnuntai, jolloin alueelta löytyy erilliset ravintola-alueet ja muuten ohjelma-alue on ikärajaton.

Torstai-lauantai alueella on useita anniskelupisteitä ja kiertävät myyntivaunut myyvät tuotteitaan myös sauna-alueille. Omien alkoholituotteiden tuominen alueelle on kiellettyä.

Maksaminen

Maksuvälineenä käyvät käteinen sekä yleisimmät maksukortit.

Kielletyt esineet

Alkoholi ja muut päihteet, ilotulitteet, terä- ja ampuma-aseet, sateenvarjot, lasipullot sekä nestettä sisältävät muovipullot tai yli 0,5l kokoiset muovipullot, videokamerat ja äänityslaitteet, kamerajalustat, kotieläimet, torvet ja muut häiritsevää ääntä pitävät esineet, omat shampoot ja hoitoaineet.

Ensiapu

Alueelta löytyy ensiapupiste, joka päivystää koko tapahtuman ajan.