Saunat

Nautinnollisia hetkiä

Finnish Sauna Festivalilla on kymmenittäin erilaisia saunoja lämpimänä koko tapahtuman ajan. Löylyttelyn lisäksi tarjolla on myös paljon kaikkea muutakin saunoihin ja rentoutumiseen liittyvää. Haluamme tarjota vieraillemme nautinnollisia hetkiä ja toivomme kaikkien saunomaan innostuvien huomioivan muut lauteilla viihtyvät. Saunominen ei ole pakollista, mutta suotavaa!

Rentosauna

Sauna on suomalaisten tapa rentoutua – ja jokainen tekee sen tyylillään. Kylpeminen on meille enemmän kuin kauhallinen vettä heitettynä kuumalle kiukaalle. Se on koko joukko jo lapsuudessa opittuja kylpemisen rutiineja. Se on monista pienistä aistimuksista syntynyt kokemus. Se on hyvän olon tunne, joka lähtee kehittymään hiljalleen jo saunomisen ajatuksesta.

Katso lisää ja tutustu Rennon tuotteisiin!
Rentosauna Instagramissa

Saunayoga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä poistaa kireyksiä niska-hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen.

Lue lisää aiheesta blogistamme!

Jättisauna

Finnish Sauna Festivaalille Jyväskyläänkin rakentuu jättisauna, jonka löylyissä pääsee nauttimaan lisäksi runsaasta oheisohjelmasta. 

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo

Sauna from Finland

Finnish Sauna Festival on osana luomassa maailman parasta suomalaista saunakokemusta. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta. Sauna from Finland pitää huolta kymmenistä eri alojen yrityksistä koostuvasta verkostostaan ja vauhdittaa siinä syntyviä sauna-aiheisia ideoita.