Helsinki: Info

Saunat

Tapahtuma-alueella on yli 40 erilaista saunaa pienistä infrapunasaunoista jättisaunaan. Saunat ovat yleisön vapaassa käytössä tapahtuman aikana.  

Suuri osa saunoista on yhteisiä naisille sekä miehille ja uima-asu on pakollinen kaikilla saunaan mentäessä.

Tavarasäilytys

Sisääntulon yhteydestä sekä saunaosastoilta löytyy vartioituja narikoita sekä säilytyslokeroita. Tavarasäilytys maksaa 3 €.

Infopiste ja löytötavarat

Sisääntulon yhteydessä sijaitsevat infopiste palvelee vieraita koko tapahtuman ajan kaikissa kysymyksissä. Infopiste toimii myös löytötavaratoimistona. Tapahtuman jälkeen mahdolliset löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapisteelle, Kampin keskus, Narinkka 3, Helsinki.

Infopisteestä on mahdollisuus ostaa myös korvatulppia, Sauna Festival –tuotteita.

Kuvaaminen

Kuvaamisen ja muun taltioinnin suhteen noudatamme tekijänoikeuslakia ja –säädöksiä. Omiin festarikokoelmiin kuvaaminen on erittäin sallittua ja suotavaa. Videokuvan ja äänen tallentaminen on kiellettyä. Alueelle saa tuoda myös järjestelmäkameroita. Saunoissa ja saunaterasseilla kuvaaminen on kiellettyä ilman kuvattavien lupaa.

Huom! Kamerajalustojen ja selfietikkujen tuominen festivaalialueelle on kiellettyä!

Avustajat

Mikäli vieraamme tarvitsee avustajaa, pääsee avustava henkilö ilmaiseksi tapahtumaan. Pyydämme ilmoittamaan avustajatarpeesta alueen portilla.

Lemmikkieläimet

Festivaalille ei saa tuoda eläimiä! Poikkeuksena töitään tekevät, koulutetut palvelukoirat.

Anniskelualueet

Finnish Sauna Festivalin tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, joten ikäraja tapahtumaan on K-18. Poikkeuksena sunnuntai, jolloin alueelta löytyy erilliset ravintola-alueet ja muuten ohjelma-alue on ikärajaton.

Torstai-lauantai alueella on useita anniskelupisteitä ja kiertävät myyntivaunut myyvät tuotteitaan myös sauna-alueille. Omien alkoholituotteiden tuominen alueelle on kiellettyä.

Maksaminen

Maksuvälineenä käyvät käteinen sekä yleisimmät maksukortit.

Lähin Otto-automaatti löytyy 200 metrin päästä Runebergin- ja Mannerheimintien kulmasta. Ks. reittiohjeet alta.

Kielletyt esineet

Alkoholi ja päihteet, ilotulitteet, terä- ja ampuma-aseet, sateenvarjot, lasipullot sekä nestettä sisältävät muovipullot, videokamerat, äänityslaitteet, kamerajalustat, selfietikut, kotieläimet, torvet ja muut häiritsevää ääntä pitävät esineet.

Alueelle saa tuoda tyhjiä muovipulloja, valokuvakameroita (myös järjestelmäkamerat) laukkuja (jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä, pahvisia fanikylttejä ilman kyltin jalkaa.

Ensiapu

Alueelta löytyy ensiapupiste, joka päivystää koko tapahtuman ajan.