Festivaalilla on käytössä rannekemaksu

Finnish Sauna Festivalilla on käytössä rannekemaksaminen
2.6.2017 / Finnish Sauna Festival

Finnish Sauna Festivalilla voit maksaa myös AfterPay Fast Track -rannekkeella, jolla ostat kätevästi ruokaa, juomaa ja oheistuotteita tapahtuma-alueella. Käteen kiinnitettävä ranneke aktivoidaan infopisteen yhteydessä sijaitsevalla rekisteröintipisteellä ja se toimii samoin kuin pankkikortin lähimaksu.

Rannekemaksaminen on turvallista ja vaivatonta. Rannekkeeseen ladataan haluamasi summa rahaa pankki- tai luottokortilla, ja käyttämättä jääneet rahat palautetaan tilillesi tapahtuman loputtua. Voit myös sulkea rannekkeen rekisteröintipisteellä ennen tapahtumasta poistumista tai leikkaamalla rannekkeen sirun kohdalta kahtia.

Kadotitko rannekkeesi? Ei huolta, vain ehjällä, ranteessa kiinni olevalla rannekkeella voi maksaa ostoksia. Voit myös kuolettaa kadonneen rannekkeesi infopisteellä.

Finnish Sauna Festivalilla toki käyvät maksuvälineenä myös kaikki normaalit luotto- ja pankkikortit sekä käteinen.

Vastaa